Vakantiepark Fort den Haak | by Welcome in
Kitesurfen

(Kite)surfen

Ontdek de ultieme strandactiviteiten bij Vertigo Sports in Vrouwenpolder nabij Fort den Haak

Jouw bestemming voor de meest opwindende en diverse strandactiviteiten in Zeeland is te vinden op het strand van Vrouwenpolder. Gelegen vlakbij Fort den Haak, biedt Vertigo Sports een breed scala aan activiteiten die gegarandeerd elke stranddag onvergetelijk maken. Of je nu een adrenalinejunkie bent of op zoek bent naar een ontspannen dagje uit met vrienden of familie, bij Vertigo Sports vind je altijd iets dat bij je past.

Kitesurfen en wingsurfen

Voel de kracht van de wind Bij Vertigo Sports kun je de  wereld van het kitesurfen en wingsurfen ontdekken. De kitesurfschool biedt lessen voor zowel beginners als gevorderden, zodat iedereen de kans krijgt om deze fantastische sport onder de knie te krijgen. De kitesurfspot in Vrouwenpolder is de perfecte plek om te leren. Ook voor wingsurfen ben je bij ons aan het juiste adres. De kalme wateren en gunstige windomstandigheden maken Vrouwenpolder tot een ideale locatie voor zowel lessen als verhuur.

Surfen
Surfen
surfen

SUP en meer


Ontdek de rust op het water Stand Up Paddle (SUP) is de perfecte activiteit voor wie het wat rustiger aan wil doen. Peddel op je eigen tempo langs de kustlijn en geniet van de rustgevende omgeving. Bij Vertigo Sports kun je niet alleen SUP-boards huren, maar ook deelnemen aan begeleide SUP-tours. Deze tours bieden een unieke manier om de prachtige natuur rondom Vrouwenpolder te verkennen.

Bezoek de surfshop

Naast al deze activiteiten heeft Vertigo Sports ook een uitgebreide surfshop op het strand van Vrouwenpolder. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kite, een wetsuit of gewoon wat advies nodig hebt. Vertigo Sports in Vrouwenpolder op slechts 10 minuutjes van Vakantiepa is de ultieme bestemming voor iedereen die houdt van het strand, de zee en avontuur.