Vakantiepark Fort den Haak | by Welcome in

Aquapark De Schotsman

Ontdek het spetterende waterpark bij De Schotsman, vlakbij Vakantiepark Fort den Haak

Ben je op zoek naar een dag vol plezier en waterpret dicht bij huis? Dan hebben wij een leuke tip voor je! Op steenworp afstand van Vakantiepark Fort den Haak ligt het aquapark van Schotsman Watersport Kamperland, een waar paradijs voor waterratten van alle leeftijden.

Een speeltuin op het water

Een enorme speeltuin, maar dan drijvend op het water. Dat is precies wat het aquapark bij De Schotsman te bieden heeft. Van klimmen en springen tot glijden en zelfs vliegen – het kan allemaal op het uitdagende behendigheidsparcours. Met attracties zoals de piramide, de evenwichtsbalk, de brug en de blob is er genoeg te beleven voor iedereen.

Aquapark Schotsman
Aquapark Schotsman
Aquapark Schotsman

Plezier voor jong en oud

Het mooie van het aquapark is dat het geschikt is voor alle leeftijden. Een kleine kanttekening: voor de allerkleinsten tot ongeveer 10 jaar kan het een uitdaging zijn om op sommige attributen te klimmen. Maar geen zorgen, met een beetje hulp van een volwassene is ook dat zo gepiept.

Plan je bezoek

Enthousiast geworden? Dat dachten we al! Reserveren voor het aquapark kan eenvoudig via de officiële website. Wil je alvast een voorproefje van de pret die je te wachten staat? Bekijk dan de video van het aquapark en zie met eigen ogen hoeveel plezier er te beleven valt.