Vakantiepark Walcheren

Genieten van rust, ruimte en vrijheid op een vakantiepark in Walcheren aan het strand? Op Vakantiepark Fort den Haak in Walcheren vindt u 25 luxe chalets voor een heerlijke vakantie in Walcheren. Fort den Haak is een kleinschalig vakantiepark, gelegen aan de rand van een prachtige voormalige subtropische tuin in Vrouwenpolder, op loopafstand van het Noordzeestrand van Vrouwenpolder. Vanuit de chalets kunt u zo de subtropische tuin inwandelen, waar u midden in het groen kunt genieten van de natuur. In de tuin bevinden zich meerdere knusse plaatsen met picknicktafels.

Kom tot rust op ons vakantiepark in Walcheren

Vakantiepark Fort den Haak is gelegen tussen het Veerse meer, de Noordzee en het achterland van Walcheren. Fort den Haak is met haar prachtig vormgegeven voormalige subtropische tuin vol met exoten bij uitstek de place-to-beach voor een onvergetelijke vakantie in Walcheren. Het natuurgebied waar het park deel van uitmaakt is het beschermde domein van flora en fauna en herbergt enkele zeldzame soorten planten, vogels, vlinders en libellen.

  • Luxe chalets in Walcheren in Vrouwenpolder
  • Op loopafstand van het strand
  • Geschikt voor alle seizoenen
  • Rustige en groene omgeving

Walcheren ontdekken vanuit Vakantiepark Fort den Haak

Als u eens iets anders wilt dan een dag aan het strand of een wandel- of fietstocht hoeft u zich niet te vervelen. Vanuit ons vakantiepark in Vrouwenpolder zijn alle bestemmingen op het eiland Walcheren goed te bereiken. Verspreid over Zeeland bevinden zich diverse attracties en bezigheden. Ontdek steden als Veere (5 km), Middelburg (11 km) of Vlissingen (18km) of breng een bezoek aan Neeltje Jans of de stormvloedkering in de Oosterschelde.

De luxe chalets op ons vakantiepark in Walcheren

De luxe 4-persoons Chalets op vakantiepark in Walcheren zijn mooi gelegen in de voormalige subtropische tuin Fort den Haak. De chalets hebben een gezellig ingerichte woonkamer met een televisie, gratis draadloos internet en een ruime eethoek. Ze hebben een compleet ingerichte keuken met 4-pits kookplaat, vaatwasser, magnetron en een koel-vriescombinatie.

De chalets zijn geschikt voor maximaal vier personen en hebben twee slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Elk chalet heeft een eigen terras met tuinset, waarop u heerlijk tot rust kunt komen tijdens uw vakantie. Vanuit ons vakantiepark in Walcheren aan zee kunt u heerlijke geniet van de rust en de ruimte die Zeeland te bieden heeft

 
Boek een chalet in Walcheren