Kleinschalig vakantiepark Zeeland

Vakantiepark Fort den Haak is een kleinschalig vakantiepark in Zeeland, gelegen in het gezellig dorp Vrouwenpolder. Op ons kleinschalige vakantiepark kunt u heerlijk tot rust komen in één van onze 25 luxe chalets. De comfortabele chalets liggen aan de rand van een voormalige unieke subtropische tuin, waar u wakker wordt tussen de tropische planten.

Vanuit de chalets kunt u zo de voormalige subtropische tuin inwandelen. In de tuin bevinden zich meerdere knusse plaatsen met picknicktafels waar u heerlijk tot rust kunt komen. Rondom de vijver zijn er zitje waar u zich als gast kunt terugtrekken om lekker te genieten van de prachtige flora en fauna of een goed boek.

Fort den Haak: een uniek kleinschalig vakantiepark in Zeeland

De ligging van ons kleinschalige vakantiepark is uniek: tussen het Noordzeestrand van Vrouwenpolder en het Veerse meer, aan een subtropische tuin. Doordat de tuin gelegen is aan de Noordzeekust kunnen vele bijzondere planten hier overwinteren. In onze subtropische tuin vindt u grote palmen, cipressen, bananenplanten, olijf- en citrusbomen. Zowel ons park en het naastgelegen natuurgebied herbergen enkele zeldzame soorten planten, vogels, vlinders en libellen.

De chalets op ons kleinschalige vakantiepark

Op Vakantiepark Fort den Haak vindt u 25 luxe chalets. De chalets zijn geschikt voor maximaal vier personen en zijn het gehele jaar te boeken. De chalets zijn goed geïsoleerde en hebben een centrale verwarming zodat het altijd comfortabel verblijven is in ons park. De chalets zijn van alle gemakken voorzien zoals:

  • Centrale verwarming
  • Compleet ingerichte keuken
  • TV
  • Douche
  • Toilet
  • Tuinset
  • WIFI

Zeeland ontdekken vanuit ons vakantiepark in Vrouwenpolder

In de omgeving van vakantiepark Fort den Haak en Vrouwenpolder vindt u prachtige wandel- en fietsroutes. De ligging dichtbij bewegwijzerde wandel- en fietsroutes zorgt ervoor dat u direct vanuit uw chalet kunt starten met het ontdekken van de pittoreske stadjes in de omgeving. Of geniet van een strandwandeling met uitzicht op de Noordzee en het Veerse Meer. Het brede Noordzeestrand van Vrouwenpolder ligt op loopafstand van ons kleinschalige vakantiepark.

In de nabije omgeving van ons vakantiepark in Vrouwenpolder vindt u diverse faciliteiten zoals:

  • Restaurants waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.
  • Een grote supermarkt in het dorp Vrouwenpolder.
  • Tennisbanen, een fietsverhuur en een sportshop op enkele honderden meters afstand van ons park.

De gezellige familiebadplaats Vrouwenpolder is de perfecte uitvalsbasis om Walcheren en Zeeland te ontdekken!

 
Boek een chalet