Vakantiepark Fort den Haak | by Welcome in

Footgolf | Aan de zee | Vakantiepark Fort den Haak

Ontdek footgolf bij Loof! Vrouwenpolder, dé activiteit voor jouw uitje in de buurt van vakantiepark Fort den Haak

Ben je op zoek naar een leuke, actieve bezigheid in de omgeving van vakantiepark Fort den Haak? Dan hebben wij iets leuks voor je: footgolf bij Loof! Vrouwenpolder. Een sportieve activiteit die geschikt is voor jong en oud, waarbij het plezier van voetbal en golf samenkomen.

Wat is footgolf?

Footgolf is precies wat de naam doet vermoeden: een combinatie van voetbal en golf. Het doel is om een voetbal in zo min mogelijk schoten in een hole te krijgen, net zoals bij golf. Maar in plaats van een golfclub, gebruik je je voeten om de bal te spelen. Het is een spel dat iedereen kan spelen, ongeacht je voetbal- of golfvaardigheden, en het levert elke keer weer verrassende resultaten op.

Loof vrouwenpolder
Loof vrouwenpolder
loof vrouwenpolder

Waarom footgolf bij Loof! Vrouwenpolder?

Bij Loof! Vrouwenpolder kun je genieten van een prachtig aangelegde 9 holes footgolfbaan die je uitdaagt en verrast. Het is de perfecte manier om actief te zijn in de buitenlucht, terwijl je geniet van de mooie omgeving. Na afloop kun je op het terras bijkomen met een heerlijk 12 uurtje, een smakelijke hamburger of een lekkere pinsa. Kortom, de ideale activiteit voor een familie-uitje, een vriendendag of een teambuilding evenement.

Zin in een unieke ervaring?

Heb je zin gekregen in een potje footgolf? Reserveer dan snel je starttijd bij Loof! Vrouwenpolder en maak je klaar voor een dag vol plezier en sportiviteit.