Vakantiepark Fort den Haak | by Welcome in
Vakantiepark Oostkapelle

Vakantiepark Oostkapelle

 • Op slechts 7,5 kilometer
 • In een voormalige subtropische tuin
 • Kleinschalig vakantiepark

In alle rust genieten op ons vakantiepark bij Oostkapelle

Strand, zee, rust en natuur: Fort den Haak biedt het allemaal! Op slechts 7,5 kilometer van Oostkapelle vind je ons kleinschalige vakantiepark te midden van een voormalige subtropische tuin. Het strand ligt op ongeveer 1 kilometer alwaar je heerlijk kunt uitwaaien of een duik kunt nemen. Oostkapelle is een prachtig Zeeuws dorp. De karakterische dorpskern, diverse natuurgebieden, brede stranden en zelfs een heus kasteel maken het dorp absoluut het bezoeken waard. Bij Fort den Haak huur je een vakantiehuis nabij Oostkapelle voor maximaal 4 personen. Ons chaletpark vormt daarmee een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in Zeeland, graag tot ziens!

Een chalet nabij Oostkapelle huren aan de kust

Wat is er nu fijner dan een huisje huren nabij Oostkapelle? Een huisje aan zee nabij Oostkapelle huren! Op slechts 1500 meter sta je al met je voeten in de branding van de Noordzee maar ook het Veerse Meer met zoet water ligt om de hoek. Een chalet nabij Oostkapelle huur je natuurlijk bij Fort den Haak. Je kunt zelfs je huisdier meenemen op vakantie! De huisjes zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Met 2 slaapkamers, een nette badkamer, keuken met vaatwasser en een terras met overkapping is het goed toeven geblazen. Je hoeft dus alleen je tas of koffer uit te pakken en het grote genieten kan beginnen! Ook buiten zijn is genieten geblazen, je verblijft te midden van een voormalige subtropische tuin waar nog steeds veel bijzondere planten en bloemen te vinden zijn. Met wie huur jij een vakantiehuisje bij Oostkapelle?

Vanaf
€ 418
€ 363
2 nachten
2 personen

Chalet - Vakantiepark Fort den Haak | Vrouwenpolder

Zeeland, Vrouwenpolder
42NeeJa
 • Huisdiervrij
 • Zonnig terras
 • Verse broodjesservice
Vanaf
€ 418
€ 363
2 nachten
2 personen

Chalet - Vakantiepark Fort den Haak | Vrouwenpolder (huisdier toegestaan)

Zeeland, Vrouwenpolder
421Ja
 • Huisdier toegestaan
 • Verse broodjesservice
 • Zonnig terras met luxe meubilair

Vakantie vieren in het Zeeuwse Oostkapelle

Op ons vakantiepark in Zeeland is het fijn vakantie vieren. Je geniet er van rust en natuur en kunt er ultiem relaxen. Trek je er toch graag op uit? Dan delen we graag onze favoriete tips met je om vanaf ons vakantiepark nabij Oostkapelle te ondernemen. Want dit Zeeuwse dorp en haar omgeving hebben veel te bieden voor een leuke vakantie! Natuurlijk móét je de prachtige en brede stranden gezien hebben, heerlijk in elk seizoen. Maar Oostkapelle heeft zoveel meer te bieden:

  Terra Maris

  Letterlijk vertaald als 'land van de zee'. Dit museum voor natuur en landschap laat zien hoe in Zeeland het landschap geworden is tot wat je vandaag ziet. De permanente collectie en wisselende tentoonstellingen zijn het bezoeken waard!

  Kasteel Westhove

  Al sinds de 9e eeuw staat er op de plek van Kasteel Westhove een verdedigingswerk/ kasteel. Door de eeuwen heen is er continu bijgebouwd, verbouwd en gerenoveerd. Nu tref je er een hostel, maar schuif vooral aan in de gezellige horeca.

  Natuurgebieden

  De Manteling en Oranjezon zijn twee unieke natuurgebieden in Oostkapelle. Hier kan je prachtig wandelen en je treft er duin, strand, bossen, weiden en waterplassen. De flora en fauna is uniek! Let op: voor Oranjezon is een toegangsbewijs noodzakelijk. 

Hier vind je Fort den Haak 📍

Wat ons gevraagd werd ⤵

Waar huur ik een huisje aan het strand nabij Oostkapelle?

Bij Fort den Haak! Bij ons huur je een vakantiehuisje nabij Oostkapelle op zo'n kilometer van het Noordzeestrand. De vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 4 personen en je hond is ook van harte welkom! Ons kleinschalige vakantiepark ligt op slechts 7,5 kilometer van Oostkapelle en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van dit Zeeuwse dorp en haar omgeving. 

Waar kan ik een vakantiehuis bij Oostkapelle huren op een kleinschalig vakantiepark?

Dat kan bij Fort den Haak. Ons park is opgezet in een voormalige subtropische tuin en je vindt er 25 chalets. Met recht kleinschalig dus! Je geniet er van rust en ruimte maar wel te midden van alle Zeeuwse prachten zoals het strand maar ook plaatsen als Oostkapelle. Met slechts 7,5 kilometer fietsen of rijden vanaf ons vakantiepark sta je al in het centrum van dit gezellige dorp.