Openingstijden
1 april t/m 1 november
dinsdag tot en met zondag
Van 10.00 uur t/m 17.00 uur

1 juli t/m 31 augustus
ook maandag geopend (7 dagen)

LET OP: Zondag 15 september 2013 zijn we i.v.m. een feest vanaf 14:30u gesloten.

In september maandags bij goed weer geopend van 12.00u tot 16.00u.
Bij slecht weer gesloten. Alle andere dagen zoals reguliere tijden.

Entreeprijzen per persoon (pinnen helaas niet mogelijk)

  • Volwassenen: € 6,50
  • 65+:  € 6,-
  • Kinderen: 4-12 jaar: € 3,-
  • Nieuw! Familieprijs 2+2kinderen entree = € 16,-
  • Seizoenskaart 2013: € 18,50
  • Entree + rondleiding: € 7,50
  • Entree + koffie/thee en gebak: € 8,95
  • Entree + Rondleiding + koffie en gebak: € 10,50

Picknickmand

Picknickmand voor 2 personen € 14,95 per persoon(meerde personen ook mogelijk).
4 Dagen van te voren graag bestellen en alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag.
De inhoud van de picknickmand bestaat uit 2 rijk belegde broodjes, fruit, lekkernij en wijn of smoothies, variatie of suggesties mogelijk.

Rondleidingen

Op aanvraag worden er rondleidingen gegeven. Deze zijn voor groepen van minimaal 15 personen. De rondleiding duurt 1 uur en is eventueel inclusief koffie/thee en gebak of bolus.

Er zijn zeer veel mogelijkheden met betrekking tot de rondleidingen. Eigen ideeën zijn altijd welkom.

Voor uw privé-feest of zakelijke bijeenkomst is het mogelijk Fort den Haak af te huren. U kunt daarvoor contact opnemen via 0118-594 495 of 06-12 853 828. U kan ook mailen naar: info@fortdenhaak.nl

Ook voor uw suggesties staan wij open.

Algemene informatie
De bomen en planten in het park Fort den Haak zijn stuk voor stuk authentiek. U komt diverse palmsoorten, cipressen, vijgen, mimosa’s, granaatappels, banaan en citrusbomen, witte en zwarte moerbeibomen, steeneiken, judasbomen, olijfbomen, cactussen en vele vetplantsoorten tegen.

Deze planten beginnen door ‘emigratie’ een heel ander leven in Fort den Haak in Vrouwenpolder. Dit is mogelijk omdat het klimaat in dit deel van Zeeland milder is dan elders in Nederland. Het is o.a. vergelijkbaar met het klimaat van Zuid-west Engeland. De invloed van de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer speelt hierbij een belangrijke rol.

De planten krijgen hier met geheel nieuwe omstandigheden te maken, met wisselende temperaturen en een geheel andere lichtintensiteit.

Daarom hebben bomen en planten ook veel tijd nodig om te acclimatiseren. Daar is veel specialisme, zorg en geduld voor nodig. Wij streven er naar om in deze tuin een biologisch evenwicht te scheppen, wat samen gaat met het naastgelegen Natuurgebied Fort den Haak.

Hier vindt men nog resten uit de tijd van Napoleon. Mede dankzij het natuurgebied grenzend aan de tuin kunnen wij met trots vermelden dat er verscheidene vogels in de tuin voor komen, waaronder een koppel ijsvogels en diverse soorten vlinders.


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /www/htdocs/fortden/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 115

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /www/htdocs/fortden/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 115

Warning: stream_set_timeout(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/htdocs/fortden/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 116